Om oss

En modern revisions- och redovisningsbyrå med stort kundfokus

Vårt motto är att det ska vara enkelt att vara både kund och anställd hos Especto. Vi är tydliga och transparenta i vår prissättning och erbjudanden mot kunden. 
Förutom tjänster inom revision och redovisning erbjuder vi rådgivning och konsultation inom det mesta som rör företagande. 


Våra värdeord

Enkelt

I och med att vi sysslar med krångliga saker är det viktigt att det är enkelt att både bli och vara kund eller anställd hos Especto.

Tydligt

Vi specificerar för kunden vad vi gör och är tydliga vad som krävs enligt lagar och regelverk.

Transparent

I offerten talar vi om vad vi gör och vi håller oss till det offererade arvodet. Behöver vi utföra något extraarbete är vi tydliga med vad. 

expand_less

Ola Jakobsson

Ägare och auktoriserad revisor

Jag har arbetat som revisor sedan 2001 och började min bana på Joelssons Revisionsbyrå AB, som ett år senare köptes upp av EY. Där var jag verksam till april 2015 då jag startade Especto AB.
Mitt hjärta klappar starkast för fåmansföretag och dess ägare. Jag är själv uppvuxen i en företagarfamilj och intresset för företag och ekonomi har alltid funnits hos mig.

expand_less

Malin Randahl

Revisorsassistent och delägare

Jag började på Especto sommaren 2016 och arbetar som revisorsassistent och även till viss del med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Jag är civilekonom och har studerat på Linköpings Universitet.

expand_less

Aldijana Osmic

Redovisningskonsult

Jag arbetar som redovisningskonsult hos Especto sedan 2018. Främst arbetar jag med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för företag.
Jag har läst till Affärsinriktad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Linköping och har gjort min LIA (Lärande i arbete) på Especto.

expand_less

Fadi Asfahan

Revisorassistent

Jag har arbetat som revisorsassistent hos Especto sedan februari 2019. Främst arbetar jag med revisioner, men upprättar även bokslut och deklarationer.
Jag har en kandidatexamen från University of Aleppo i Syrien med inriktning mot företagsekonomi, redovisning och revision.

expand_less

Elise Landegren

Redovisningskonsult

Jag har jobbat hos Especto sedan april 2021. Främst arbetar jag med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för företag. Jag studerade vid Affärshögskolan i Linköping, och tog examen som affärsinriktad redovisningsekonom juli 2021.

expand_less

Felixsinos Ergül

Revisorassistent

Jag har jobbat som revisorassistent hos Especto sedan sommaren 2023. Främst arbetar jag med revisioner, men upprättar även bokslut och löpande redovisning. Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi från Örebro Universitet, där jag tog examen i juni 2023. 

expand_less

Johanna Andersson

Revisorassistent

Jag har varit på Especto sedan oktober 2022. Främst arbetar jag med löpande redovisning, inkomstdeklarationer, bokslut och revisioner. Jag studerade på Stockholms internationella handelsskola och tog examen som redovisningsekonom i maj 2023. Jag har gjort min LIA (Lärande i arbete) på Especto.

expand_less

Marsel El-Bazi

Revisorassistent

Jag har arbetat på Especto sedan januari 2024. Jag arbetar främst med revision men upprättar även bokslut och deklarationer. Jag studerade vid Linköpings Universitet och tog examen som Civilekonom. 

expand_less

Kristina Aboalahad

Redovisningskonsult

Jag har jobbat hos Especto sedan början av 2022. Främst arbetar jag med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för företag.

expand_less

Noah Hallberg

marknad & administration

Jag har varit på Especto sedan mars 2024. Främst jobbar jag med marknadskommunikation och administrativa uppgifter.  

Vi tänker annorlunda

Vi har alltid kundens bästa som främsta fokus och finns där när de behöver oss som bäst, men minst lika viktiga är våra anställda. Vi satsar mycket på utbildning och möjligheten att kunna växa samtidigt som vi ger möjligheten att anpassa arbetstiden efter livsstilen.