Om oss

En modern revisions- och redovisningsbyrå med stort kundfokus

Vårt motto är att det ska vara enkelt att vara både kund och anställd hos Especto. Vi är tydliga och transparenta i vår prissättning och erbjudanden mot kunden. 
Förutom tjänster inom revision och redovisning erbjuder vi rådgivning och konsultation inom det mesta som rör företagande. 


Våra värdeord

Enkelt

I och med att vi sysslar med krångliga saker är det viktigt att det är enkelt att både bli och vara kund eller anställd hos Especto.

Tydligt

Vi specificerar för kunden vad vi gör och är tydliga vad som krävs enligt lagar och regelverk.

Transparent

I offerten talar vi om vad vi gör och vi håller oss till det offererade arvodet. Behöver vi utföra något extraarbete är vi tydliga med vad. 

expand_less

Ola Jakobsson

Ägare och auktoriserad revisor

Jag har arbetat som revisor sedan 2001 och började min bana på Joelssons Revisionsbyrå AB, som ett år senare köptes upp av EY. Där var jag verksam till april 2015 då jag startade Especto AB.
Mitt hjärta klappar starkast för fåmansföretag och dess ägare. Jag är själv uppvuxen i en företagarfamilj och intresset för företag och ekonomi har alltid funnits hos mig.

expand_less

Malin Randahl

Revisorsassistent & Redovisningskonsult

Jag började på Especto sommaren 2016 och arbetar som revisorsassistent och även till viss del med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Jag är civilekonom och har studerat på Linköpings Universitet.

expand_less

Aldijana Dzeko

Redovisningskonsult

Jag arbetar som redovisningskonsult hos Especto sedan 2018. Främst arbetar jag med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för företag.
Jag har läst till Affärsinriktad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Linköping och har gjort min LIA (Lärande i arbete) på Especto.

expand_less

Fadi Asfahan

Revisorassistent

Jag har arbetat som revisorsassistent hos Especto sedan februari 2019. Främst arbetar jag med revisioner, men upprättar även bokslut och deklarationer.
Jag har en kandidatexamen från University of Aleppo i Syrien med inriktning mot företagsekonomi, redovisning och revision.

expand_less

Elise Landegren

Redovisningskonsult

Jag har jobbat hos Especto sedan april 2021. Främst arbetar jag med löpande redovisning, samt upprättande av bokslut och årsredovisningar. Jag studerade vid Affärshögskolan i Linköping, och tog examen som affärsinriktad redovisningsekonom juli 2021.

Vi tänker annorlunda

Vi har alltid kundens bästa som främsta fokus och finns där när de behöver oss som bäst, men minst lika viktiga är våra anställda. Vi satsar mycket på utbildning och möjligheten att kunna växa samtidigt som vi ger möjligheten att anpassa arbetstiden efter livsstilen.