Ett steg i taget!


Då var det dags igen, att ta nya steg och köra igång efter en sommar som innehöll mer växlande molnighet och regn än välbehövliga solglimtar. Nu när vi slår upp portarna till Especto efter sommaren är vi helt plötsligt dubbelt så många, det vill säga två personer. Tillåt mig att presentera en person som jag arbetat med sedan 2001 och som sedan dess har imponerat på mig med sin kunskap, envishet, trevlighet, goda vilja och strävan efter att allt ska vara rätt och korrekt. Den jag åsyftar är Mathilda Flyxén. Mathilda är redovisningskonsult och en väldigt duktig sådan vilket många av hennes tidigare uppdragsgivare vittnar om och hos Especto kommer hon att ansvara för just redovisningsdelen på byrån. Förutom de alldeles utmärkta kvaliteterna hon har som redovisningskonsult är hon duktig på att hjälpa till och styra upp intern kontroll i företag och hon är superduktig på Visma Spcs. Ni kommer att lära känna Mathilda bättre via vår hemsida och när ni har kontakt med oss. Varmt välkommen Mathilda!

Förutom regn har sommaren inneburit idel trevligheter för min del. Jag har hunnit vara ”hemma” i Visby och träffat släkt och vänner, haft besök från Mexico och varit på Bullerby Cup med ett gäng tolvåriga pojkar. Att vara iväg på cuper och läger väcker minnen från ens egen barndom även om jag inte kom ihåg att liggunderlagen vara lika hårda då som nu. Bröderna Ravelli var även närvarande vid cupen och barnen fick autografer på både tröjor, mobiler och skor. Intressant eftersom barnen föddes 9 år efter Sveriges VM-brons och var tvungna att googla vem Thomas Ravelli var innan de förstod hans storhet.

Ibland krävs det lite efterforskningar för att man ska veta vad man letar efter eller har framför sig, jag har försökt göra Especto så lätthittat som möjligt via alla sociala medier, hitta.se och Google och det verkar som om ni hittar hemsidan, mailadresser och telefonnummer. Tycker det är jättekul att vi har haft över 3 500 visningar av hemsidan och att det har varit relativt många inne och kikat på hemsidan även under sommaren då inga uppdateringar har gjorts och enligt statistiken är ca 53 % av besökarna nya besökare. Grymt!

Vi tar ett steg i taget mot toppen och nu räknar vi med att det kommer gå dubbelt så bra med dubbelt så många på plats. Väl mött!


Allt är inte alltid kul, Carpe Diem!