Especto söker revisions- och redovisningsmedarbetare


Vi söker dig som är duktig på redovisning och är intresserad av revisions- och redovisningsbranschen. Du som söker tjänsten tycker om att arbeta med kunder som har krav på leveranser av hög kvalitet.

Har du erfarenhet från arbete på revisions- eller redovisningsbyrå eller en ekonomiavdelning är det en fördel. Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär att du kommer besöka byråns kunder.

Viktigt är att du delar Espectos värderingar om ett sunt och innehållsrikt arbetsliv med kunden i fokus och att du är positiv till nya och bättre arbetsverktyg och arbetssätt. På Especto gör vi sällan så som vi alltid gjort utan försöker hela tiden finna nya och bättre vägar att gå för att kunna leverera bättre kvalitet till våra kunder.

Especto AB är Norrköpings nyaste revisionsbyrå och tack vare det stora intresset från nya kunder behöver byrån förstärkning inom revision och redovisning. Tjänsten kommer att tillsättas tidigast från 1 augusti 2015. Ansökningstiden går ut den 15 juni 2015 och vi kommer kalla till intervjuer löpande under tiden som ansökningarna inkommer.

Tips till dig som söker jobbet: Vi förutsätter att du som söker har de formella kvalifikationerna som krävs. Eftersom Especto idag endast består av en person är det dock mycket viktigt att personkemin fungerar mellan oss.

Skicka ansökan till jobbe@especto.se

Har du frågor eller undrar över något så ring mig på 0723-319428. Det går även bra att eposta frågor och funderingar till epostadressen ovan.

Ser fram emot din ansökan!
Ola Jakobbson


Framåt och bakåt och så framåt igen!